Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
KWS092
Zalał mnie pot, gdy w ciemności poczułem końcówkę lufy na swoim czole. Ktoś miał mnie na muszce dosłownie metr przede mną, ale ciemność nie pozwalała dostrzec, kto to. - Kim jesteś? - zapytał w naszym języku ciepły kobiecy głos. Wiedzieliśmy, że trafiliśmy na swojego. A w zasadzie na swoją. Szybko zorientowaliśmy się, że oto stoi przed nami sławna na całe miasto – a może nawet i kraj – snajperka Esma. Ludzie opowiadają, że codziennie zasadza się w innym miejscu w lokalizacjach blisko posterunków obcych wojsk i sprawnie likwiduje wroga. Ma już na koncie blisko setkę osób. To się nazywa patriotyczna postawa! Tej nocy Esma, ranna poprzedniego dnia, szuka opatrunków, bandaży i leków, by móc szybko wrócić do, jak to nazwała, swoich obowiązków.
Jeżeli mamy przy sobie jedzenie, bandaże lub leki, dzielimy się z Esmą (1xCanned Food, 1xBandaże, 1xLeki). Niech w zamian jedna z kul, którą wystrzeli w kierunku wroga, będzie specjalnie od nas. Jeśli nie mamy czym się podzielić, dziękujemy Esmie za zaangażowanie i osobisty wkład w tę nierówną dla nas walkę. Następnie kontynuujemy eksplorację.